Werving & Selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar wil je niet je vastigheid opgeven om flexibel gedetacheerd te worden door Per-C? Dan kunnen wij jou via een Werving & Selectie procedure bij één van onze opdrachtgevers bemiddelen. Wij begeleiden jou in je zoektocht naar een nieuwe functie. We kijken wat de mogelijkheden zijn op basis van jouw wensen, ambities en ervaring en zoeken naar de geschikte opdrachtgever. In overleg met jou plannen we een sollicitatiegesprek. Uiteraard bereiden we je daar goed op voor zodat je goed beslagen ten ijs komt. Wanneer jij en de opdrachtgever positief zijn, onderhandelen we voor jou uitstekende arbeidsvoorwaarden bij je nieuwe werkgever.

Werving & Selectie is een perfecte manier om voor een werkzoekende professional aan een nieuwe baan te komen en zekerheid te behouden. Door ons ruim opgezette netwerk binnen de Overheid en Zorg- en Welzijn organisaties is de kans zeer groot op een succesvolle bemiddeling naar een nieuwe baan!
 
Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kijk bij onze vacatures of neem contact met ons op. Onze adviseurs verkennen graag samen met jou de mogelijkheden!

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha