Outplacement - Mobiliteit voor professionals

Professionals die gedwongen worden door een outplacement traject of ongedwongen op zoek zijn naar nieuwe werkervaringen kunnen gebruik maken van ons Mobiliteitsplan. Daarmee blijf je in dienst en behoud je alle opgebouwde voorwaarden van je huidige werkgever. Zo kun je nieuwe ervaringen op doen en nieuwe contacten opbouwen. Alles doen we in overleg met jou en je werkgever.

Opdrachtgevers en professionals die hierin willen investeren zijn bezig om het maximale te bereiken. Voor de organisatie waar je werkt en van jou! En dus ook van ons! Wij helpen je investeren in je loopbaan en toekomst, met financiële zekerheid van je werkgever en uitzicht op een vast dienstverband bij één van onze opdrachtgevers.

Mobiliteit is ook zeer aantrekkelijk voor zowel de uitlenende als inlenende opdrachtgever. Beiden geven aanzienlijk minder geld uit ten opzichte van reguliere inhuur.
Voor deze dienstverlening werken wij op basis van “no cure no pay”.

Wil je meer weten wat Per-C kan doen voor jou en je werkgever?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha