Detachering

Door verschillende redenen kan een gemeente of organisatie beslissen om via een detacheringsconstructie personeel via Per-C in te zetten voor een tijdelijke vacature. Ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijk hoge werkdruk, reorganisatie, uitbreiding van de afdeling of veranderingen in de wet- en regelgeving.

Je zult als professional in loondienst komen bij Per-C om een tijdelijke vacature te vervullen bij één van onze opdrachtgevers. Samen zorgen wij voor een goede invulling van de vacature. Per-C doet de onderhandelingen voor jou en we zorgen voor een persoonlijke begeleiding. Op die manier hoef jij je alleen te concentreren op een fantastische invulling van de vacature. Voor jou een unieke mogelijkheid om als professional een kijkje te nemen in verschillende gemeenten of organisaties om zo een gevarieerde werkervaring op te doen of om jezelf te specialiseren. Dit alles met een stukje zekerheid vanuit Per-C! 

Detacheren met uitzicht op een vaste baan

Per-C biedt de mogelijkheid aan gedetacheerde professionals en inlenende opdrachtgevers om rechtstreeks een dienstverband aan te gaan zonder tussenkomst van Per-C.
Na een vooraf afgesproken periode zal er samen met Per-C, gedetacheerde en opdrachtgever een gesprek worden ingepland om de mogelijkheden te bespreken voor een vast dienstverband. Per-C zal hierin een adviserende rol hebben, met als doel een goede samenwerking tot stand te brengen zonder tussenkomst.

Voor ons is het niet belangrijk in welke fase van jouw carrière je bent. Ben je gemotiveerd en goed in je werk? Dan willen wij met jou de samenwerking aan!

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden voor detacheren via Per-C?

Kijk bij onze vacatures of neem contact met ons op. Onze adviseurs verkennen graag samen met jou de mogelijkheden!

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha