Net afgestudeerde Talenten

In de praktijk blijkt het vaak moeilijk te zijn om als starter aan je ideale baan te komen bij een fantastische werkgever. Via ons Talentenproject kom je te werken bij meerdere opdrachtgevers van Per-C om daar werkervaring op te doen. Op deze manier neemt je werkervaring snel toe en zul je een goede keuze kunnen maken om straks bij een goede werkgever in vaste dienst te komen. Dit kan natuurlijk ook bij ons maar alleen de beste toptalenten bieden wij een vast dienstverband aan!

Voor wie is ons Talentenproject?

  • Net HBO afgestudeerde talenten met minder dan 1 jaar werkervaring;
  • De meest ambiteuze, gemotiveerde en allerbeste van de klas in de volgende studierichtingen:
  • Culturele en Maatschappelijke Vorming, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, Personeel en Arbeid, Psychologie, Sociaal Financiële Dienstverlening, Sociaal Juridische Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Social Work, MER, Bestuur en organisatie, Bestuurskunde, Fiscaal recht, Rechten, Internationaal en Europees recht, Management, Economie en Recht, Recht (WO), Ergotherapie en Beweging, Fysiotherapie, Geneeskunde, Management in de Zorg, Verpleegkunde, Informatica, Informatiekunde, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Bedrijfskunde en management, Business Studies, Commerciële economie, Economie, Finance and Law, Financial Services Management, Fiscale economie, International Business and Management, 
  • Ben jij ambitieus, leergierig, gemotiveerd, gedreven, eerlijk, slagvaardig, betrokken en denk je talent te hebben in jouw branche? Dan ben je van harte welkom bij Per-C!

Per-C helpt je tijdens jouw loopbaan aan verschillende opdrachtgevers om tijdelijke vacatures uit te voeren en wij bieden je loopbaanbegeleiding en coaching on the job. Dit allemaal in overleg met de opdrachtgever waar je op dat moment werkt. Wil je na een periode van detachering in dienst bij één van onze opdrachtgevers? Deze mogelijkheid bieden wij je aan! Een adviseur van Per-C zal dit gehele traject begeleiden zodat je een goed voorstel ontvangt van onze opdrachtgever om daar in vaste dienst te komen.

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Schrijf je in of neem contact met ons op!

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha