Professionals van Per-C

Welkom bij de website van Per-C, jouw intermediair!

Wij zijn een actief, jong, fris en energiek detacheringsbureau voor professionals en opdrachtgevers, waar betrokkenheid en service hoog in het vaandel staan. Wij luisteren goed en zorgvuldig naar jouw wensen om de juiste uitdaging aan te kunnen bieden. Het maakt ons niet uit of je net bent afgestudeerd als professional of een jarenlange werkervaring hebt opgedaan als professional binnen onze branches. Wat wij wel belangrijk vinden is passie! Wij zien graag dat onze professionals passie voor hun werk hebben, betrokkenheid tonen en betrouwbaar zijn om zodoende een succesvolle en transparante samenwerking aan te gaan. Met ons en onze opdrachtgevers.

Wie zoeken wij?

Per-C zoekt dagelijks de allerbeste, meest flexibele en meest enthousiaste professionals, freelancers of zzp-ers om onderdeel uit te maken van Per-C om onze leukste vacatures mee door te nemen.
Ben je een professional die tijdelijk, vast of parttime beschikbaar is voor werk? Wil je veel of weinig werken bij één of meerdere opdrachtgevers van Per-C of wil je een goed gesprek voeren over onze diensten en jouw mogelijkheden bij Per-C? Dan ben jij als professional bij ons op het juiste adres en van harte welkom!

  • Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!
  • Ga direct naar alle openstaande vacatures!
Vacatures
inGelderland en sluit op 24 mei
inregio Utrecht en sluit 22 mei
inZuid-Holland en sluit 20-5-2019
inZuid-Holland en verloopt op 20 mei 2019
inNoord-Brabant en sluit 24 mei
inNoord-Brabant en verloopt op 20 mei 2019
inRegio Utrecht en sluit woensdag 15 mei
inZuid-Holland en verloopt op 10 mei 2019
inZuid-Holland en verloopt op 10 mei 2019
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha