Werkwijze van Per-C

Samenwerken met Per-C ervaart u als zeer prettig. Door persoonlijke betrokkenheid en interesse in u en uw organisatie kunnen wij een uitstekende match maken tussen ervaren en gekwalificeerde professionals en uw aanvraag. Onze werkwijze is betrouwbaar, zorgvuldig en persoonlijk!

Inventarisatie

Aan de hand van uw capaciteitsvraagstuk en persoonlijke voorkeuren zal uw adviseur direct een inschatting geven van wat wij voor u kunnen betekenen. Uw adviseur stelt voor u een functieprofiel op en bespreekt samen met u welke dienst vanuit Per-C hierop wordt toegepast.

Selectie professionals

Per-C beschikt over een grote database met ervaren en gekwalificeerde professionals en een ruim opgezet netwerk. Uw adviseur selecteert een aantal geschikte professionals en zal persoonlijk in gesprek gaan om de beste 3 professionals voor u te selecteren. CV, diploma en referentie controles worden hier nauwkeurig uitgevoerd aan de hand van uw selectiecriteria.

Offerte

Uw adviseur zal de 3 beste professionals per e-mail aan u voorstellen met daarbij een uitgewerkt CV, persoonlijke omschrijving, motivatie, referenties, beschikbaarheid en u krijgt inzicht in de kosten.

Kennismakingsgesprek

Na uw goedkeuring van de geselecteerde professionals bespreekt u samen met uw adviseur een selectiedag zodat u persoonlijk kennis maakt met onze professionals. U selecteert uiteindelijk zelf de beste professional voor uw vacature.

Nabespreking

Na de kennismakingsgesprekken evalueert u alle professionals met uw adviseur van Per-C. Na de evaluaties worden er vervolgafspraken gemaakt en vastgelegd in een dossier met alle betrokken partijen. Vanuit Per-C krijgen de professionals direct een terugkoppeling van het gesprek of er een keuze is gemaakt door de opdrachtgever.

Periodiek contact en bezoek

Na een succesvolle bemiddeling zal uw adviseur regelmatig, in overleg met u en onze professional op bezoek komen om de voortgang van het project met u en onze professional bespreken.
Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha