Werving & Selectie

Het vervullen van een vacature waar u niet niemand snel voor kunt vinden komt bij veel organisaties voor en het komt altijd op een slecht moment. Geen tijd of geen capaciteit om de procedures van werving en selectie zorgvuldig op te pakken? Maak dan gebruik van onze dienst Werving & Selectie.

Per-C luistert tijdens een zorgvuldig en uitgebreid gesprek naar uw wensen, eisen, competenties die gezocht worden in een professional, bedrijfscultuur en toekomstige ontwikkelingen die van toepassing zijn op uw zoekopdracht om dit allemaal zo goed mogelijk te matchen met één van onze geschikte professionals. Zodra u een keuze heeft gemaakt uit de profielen die wij hebben opgestuurd, met daarbij een voorstel vanuit Per-C, organiseren wij samen vrijblijvend een kennismakingsgesprek met de professional die u heeft uitgekozen. Na uw beslissing of de professional geschikt is voor uw zoekopdracht zal een vervolg over de arbeidsvoorwaarden plaatsvinden. De voorwaarden zijn grotendeels al voor het eerste gesprek afgestemd met de professional.

Door ons ruim opgezet netwerk binnen de Overheid en Zorg- en Welzijn organisaties is de kans zeer groot op een succesvolle bemiddeling!

Nieuwsgierig wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op, u kunt ook direct een vacature plaatsen.

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha