Outplacement – Mobiliteit

Heeft u een professionals die gedwongen een outplacement traject of ongedwongen op zoek is naar nieuwe werkervaringen met behulp van een outplacement traject? Dan kunt u gebruik maken van ons Mobiliteitsplan. Daarmee blijft de professional in dienst van de huidige werkgever met behoud van alle opgebouwde voorwaarden. Zo kan de professional, gedurende een vooraf afgesproken periode, nieuwe ervaringen op doen en nieuwe contacten opbouwen. Alles doen we in overleg met u als werkgever en professional.

Beide opdrachtgevers en professional die hierin willen investeren zijn bezig om het maximale te bereiken. Dus ook wij! Wij helpen u met het bemiddelen en begeleiden van uw professional naar ander werk en bespaart u veel tijd en energie tijdens deze complexe dienst van arbeidsbemiddeling.

Met een gunstig uitzicht in uw personeelsbezetting als uitlenende opdrachtgever is ons mobiliteitsplan ook zeer aantrekkelijk voor de inlenende opdrachtgever. Beiden geven namelijk aanzienlijk minder geld uit ten opzichte van reguliere inhuur.

Voor deze dienstverlening werken wij op basis van “no cure no pay”.

Wil je meer weten wat Per-C kan doen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha