Interim management projecten

Ervaren zelfstandige vakspecialisten en interim managers nodig voor uw tijdelijke vacature of voor een tijdelijk project?

Wij richten ons op uitvoerend en management functies binnen de Zorg, Welzijn en Sociale Zaken en Werkgelegenheid organisaties binnen de Overheid. Vergrijzing, herstructurering van afdelingen, reorganisaties binnen organisaties, nieuwe wet- en regelgeving of andere uitdagingen binnen onze opdrachtgevers betekent straks een verlies aan kennis en kunde op de afdelingen. Ervaring van zelfstandige vakspecialisten en zelfstandige interim managers is dan noodzakelijk om uitdagingen op te lossen. Onze flexibele interim vakspecialisten en interim managers met ruime werkervaring en met een uitermate geschikte werkmentaliteit staan voor u en uw organisatie klaar om een optimale invulling te geven aan uw tijdelijke vacature of uw tijdelijk project.

Bent u benieuwd wat onze interim managers of interim vakspecialisten voor uw organisatie kunnen betekenen? Per-C brengt jullie graag samen om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van te voren te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha