Detachering

Door verschillende oorzaken kan een gemeente of organisatie beslissen om via detachering personeel in te zetten voor een tijdelijke vacature of voor een tijdelijk project. Ziekte, zwangerschapverlof, drukte, reorganisatie, uitbreiding van de afdeling of veranderingen in de wet- en regelgeving kunnen oorzaken zijn om tijdelijk een professional in te zetten vanuit Per-C.
Als opdrachtgever kunt u professionals tijdelijk inlenen via Per-C om een tijdelijke vacature of een tijdelijk project invulling te geven. Samen zorgen wij voor een goede invulling van uw wens. Per-C zorgt voor een goede werving, een eerste selectie, begeleiding vanaf de werving tot aan het einde van de samenwerking, een arbeidsovereenkomst voor de professional, een samenwerkingsvoorstel tussen Per-C en uw organisatie terwijl u als opdrachtgever een werkplek organiseert en de voortgang bewaakt. Dit is een unieke mogelijkheid om als opdrachtgever zonder complicaties uw tijdelijke vacature of tijdelijk project invulling te geven!

Detacheren met uitzicht op een vaste baan

Per-C biedt de mogelijkheid aan professionals en opdrachtgevers om rechtstreeks een dienstverband aan te gaan zonder tussenkomst van Per-C. Na een afgesproken periode van detacheren zal een adviseur van Per-C een gesprek initiëren waarin duidelijk wordt welke mogelijkheden er zijn om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan zonder tussenkomst van Per-C.

Iedereen die goed is in zijn werk en via Per-C zijn gewenste opdrachtgever heeft gevonden, bemiddelen wij graag naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Ook als zzp-er!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor detacheren vanuit Per-C? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Vacatures
inNoord-Brabant
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
inZuid-Holland
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

CAPTCHA Image Herlaad captcha Speel captcha